1. Passage Reading
2. Verbal Logic
3. Non Verbal Logic
4. Numerical Logic
5. Data Interpretation
6. Reasoning
7. Analytical Ability
8. Quantitative Aptitude

22. Multiply each country of origin’s Average Family Length of Stay by Average
Family
Spend

Australia = 5.2 x 236 = 1,227.2

Spain = 2.8 x 116 = 324.8

Germany = 4.6 x 148 = 680.8

U.S.A = 6.2 x 244 = 1,512.8

Italy = 3.8 x 164 = 623.2

Thus the correct answer is (D), U.S.A

23. Step 1 – For each country of origin, calculate the amount spent per family by
multiplying
the Average Family Length of Stay by Average Family Spending.

This question is
very
similar to the previous question so you can use those workings if you still have
them.

Australia = 5.2 x 236 = £1,227.20

Spain = 2.8 x 116 = £324.80

Germany = 4.6 x 148 = £680.80

U.S.A = 6.2 x 244 = £1,512.80

Italy = 3.8 x 164 = £623.20

Thus the correct answer is (C), U.S.A. (most); Spain (least)

24. Go through each answer option to determine if it is True, as follows

The ratio of German:Spanish tourists is 1:2

660:1300 = 33:65

So False

There are less Spanish tourists than German and Italian tourists combined:

1,300 (Spanish tourists) > 660 + 550 (German and Italian tourists combined)

So False

German families have the longest average length of stay:

Longest average length of stay = 6.2 (U.S.A)

So False

Total German tourist spending is more than 92% of Total Spanish tourist
spending:

92% of Spanish tourist spending = 92% x 410 = 377.2 (< 380)

So True

There are over 4 times as many Australian tourists as Italian tourists:

4 x 550 = 2200 (but not more than 2,200)

So False

Thus the correct answer is (D), Total German tourist spending is more than 92%
of
Total Spanish tourist spending

25. Calculate the cost for each of the options:

2 Australian families = 2 x £236 = £472

2 Spanish families = 2 x £116 = £232

3 German families = 3 x £148 = £444

3 U.S.A. families = 3 x £244 = £732

3 Italian families = 3 x £164 = £492

Thus the correct answer is (D), 3 USA families

26. Whilst it might be tempting to calculate (236 + 116 + 148 + 244 + 164) / 5 = £180,
this is
not quite correct.

To be able to calculate the average spend per family, we would need to know
how many
families from each country there are. For example there might be a lot more
families from
one country which would distort the overall average.

Thus the correct answer is (D), Cannot tell from data

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |

21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 |

41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 |

61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 |

81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 |

101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 |

121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 |

141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 |